Tändare

Tändare med tryck för en effektiv och billig marknadsföring

Din marknadsföring sprider sig som en löpeld med reklamtändare. Att förse tändare med tryck är billigt och effektivt. Med reklamtändare når du blixtsnabbt ditt mål: du genererar igenkänning av ditt namn och försäkrar dig om en långvarig period av uppmärksamhet för ditt företag, märke eller produkt. tryck tändare billigt och fackmannamässigt hos IGO-POST så kan du lämna över en representativ och snyggt reklamtändare.

Är du på jakt efter en billig marknadsföringartikel? Förse din tändare med tryck!

På mässor är det alltid populärt att ge bort reklamtändare. En mässa är det perfekta stället till att dela ut reklamprodukter. Vi rekommenderar även att du beställer tryckta nyckelringar och tryckta nyckelband. Små och billiga reklamgåvor som tryckta dispensers med pepparmintpastiller eller godis och reklamtändare är begärliga och drar sitt strå till stacken när det gäller att värva kunder och underhålla kundkontakter.

Professionella tändare med tryck hos IGO-POST

Våra elektroniska reklamtändare finns i många modeller och färger och alla är utrustade med barnlås. Tändare med tryck är billiga och därför kan du se om du kan förse tändaren med tryck på flera sidor. På så sätt kan du tillhandahålla mycket företags och produktinformation på reklamtändaren på en gång. I vår kollektion hittar du även ett antal lyxiga tändare som är väl lämpade som presentreklam.

Sök