Säkerhet

Marknadsför säkerhet med säkerhetsprodukter med tryck

Oavsett om vi är hemma eller ute på vägen är säkerhet viktig för oss alla. På IGO-POST har vi ett brett utbud av säkerhetsprodukter i olika prisklasser: allt från nyckelringar med reflex till brandsläckare. Vi trycker mer än gärna din logotyp, företagsnamn eller fyndiga slogan på någon av våra säkerhetsprodukter. Det gör säkerhetsprodukter med tryck till en iögonfallande marknadsföringsprodukt och en passande företagspresent.

Reflexvästar med tryck för en iögonfallande kampanj

Att synas i trafiken är högsta prioritet. Barn och ungdomar cyklar eller går till skolan och joggare springer längs vägen eller på gångvägar. Oavsett är det viktigt att de syns ordentligt för de andra resenärerna på vägen och med en reflexväst med tryck så syns både personen i fråga och ditt varumärkesnamn tydligt. I många Europeiska länder är det till och med obligatoriskt att ha med sig en eller flera reflexvästar i bilen.

Säkerhetsprodukter med logotyp till bil och cykel

Många säkerhetsprodukter syns lätt tack vare deras reflexiva eller flourescernade delar. Till exempel har vi paraplyer med reflexkant eller flourescerande säkerhetskläder med tryck. Vi erbjuder också passande säkerhetsprodukter till bil och cykel. Få ditt namn eller logotyp tryckt på säkerhetsprodukter för att marknadsföra ditt företag på ett iögonfallande sätt.

Sök