Reklamartiklar, Företagspresenter & Profilkläder

Behöver du företagspresenter för dina marknadsföringsaktiviteter? IGO-POST är en partner med lång erfarenhet!

Är du på jakt efter presentreklam, reklamprodukter, gåvor till affärskontakter och andra småprylar att dela ut? Då har du hamnat rätt hos IGO-POST. Med nästan 70 års erfarenhet och med kontor över hela Europa är IGO-POST marknadsledande på området med tryckta reklamprodukter och presentreklam. IGO-POST vet som ingen annan hur trevligt det är att ge bort gåvor. När du ger en företagspresent visar du din kund, medarbetare, besökare, men också din organisation din uppskattning. IGO-POST erbjuder dig att dela upplevelsen av att dela ut gåvor med dem.

Företagspresenter: välj bland mer är 1600 artiklar

IGO-POST erbjuder: en erfaren partner, ett urval av mer än 1600 presentreklam och reklamprodukter till konkurrenskraftiga priser, snabb leverans, one-stop-shopping och möjligheten att få företagspresenter på professionellt vis till hög kvalitet. IGO-POST är kända för sin höga kvalitet när det gäller reklampennor och usb-minnen med tryck. Detta görs med de mest avancerade tryckmaskinerna.

Företagspresenter? Upplev styrkan av att ge!

Oavsett om det handlar om att trycka T-shirts, presentreklam eller reklamprodukter så kan du i princip få precis vad du vill hos IGO-POST. Vill du göra reklam för ditt namn eller märke på mässor, seminarier, evenemang, kongresser eller via reklamutskick med hjälp av presentreklam och reklamprodukter? Med IGO-POST kan du vara säker på att det ger resultat. Upplev de olika möjligheterna och den enastående servicen som IGO-POST kan erbjuda. Upplev kraften och den positiva effekten av att ge! Upptäck tillsammans med IGO-POST ‘The Experience of Giving!’

 

Sök